April 28, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
In atentia jurnalistilor din presa scrisa
23.02.08/ Centrul Independent de Jurnalism (CIJ), în parteneriat cu BBC World Service Trust, anunţă înscrierea la programul de instruire „Reflectarea tematicii transnistrene în presa scrisă”, care se va desfăşura în perioada 20 – 24 MARTIE 2009, la Chişinău.
 
CIJ a organizat un program de instruire pentru jurnalistii radio

Image23.02.09/ În perioada 18 - 22 februarie a.c., Centrul Independent de Jurnalism (CIJ), în parteneriat cu BBC World Service Trust, a organizat cea de-a doua parte, finală, a programului de instruire „Producerea emisiunilor radio cu tematică socială”, la care au participat 18 jurnalişti din Chişinău, Tiraspol, Bender, Râbniţa, Comrat şi Taraclia.

 
Desfasurarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, subiect discutat la Clubul de presa

Image16.02.09/ La 12 februarie a.c. s-a desfăşurat şedinţa ordinară a Clubului de presă din Chişinău, la care s-a discutat despre problema deschiderii secţiilor de votare pe teritoriul Transnistriei şi participarea locuitorilor din această regiune a R. Moldova la alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009, precum şi despre reflectarea campaniei electorale în mass-media.

 
Pe 12 februarie se va desfasura o noua sedinta a Clubului de presa

Image06.02.09/ Stimaţi colegi, vă invităm să participaţi la o nouă şedinţă a Clubului de presă din Chişinău, la care se va discuta despre desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009 şi în special despre problema deschiderii secţiilor de votare pe teritoriul Transnistriei şi participarea la alegeri a locuitorilor din această regiune a Republicii Moldova, Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale în mass-media din R. Moldova şi Codul de conduită privind desfăşurarea şi reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 2009, acţiunile de educaţie electorală ale mass-media, participarea la alegeri a cetăţenilor R. Moldova aflaţi în străinătate ş.a.

 
Inca sase membri au aderat la Grupul de initiativa pentru crearea Biroului de Audit al Tirajelor

06.02.09/ Încă trei companii - Xerox Moldova, Sun Communications, Centrul de Business din Cimişlia - şi trei publicaţii - Vremea Remonta, Cuvântul Liber şi Business-Info - au aderat la Grupul de iniţiativă pentru crearea Biroului de Audit al Tirajelor în Moldova (BATM).

 
S-a incheiat programul de instruire "Producerea filmelor documentare"

Image02.02.09/ Între 29 şi 31 ianuarie a.c., Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a organizat cea de-a treia parte a programului de instruire „Producerea filmelor documentare”, la care au participat 13 jurnalişti de televiziune din Chişinău, Bălţi, Comrat şi Tiraspol.

Fiecare dintre cele şase echipe participante la proiect, formate din reporteri, cameramani şi editori de imagine, şi-a prezentat filmul documentar realizat în cadrul acestui program de instruire, care a început în septembrie 2008.

 
Jurnalistii au discutat despre problema reflectarii coruptiei

Image23.01.09/ La Clubul de presa s-au discutat rezultatele finale ale monitorizării „Reflectarea fenomenului corupţiei în mass-media”
Lipsa accesului la informaţie este cea mai mare piedică în realizarea investigaţiilor jurnalistice la tema corupţiei. Aceasta este opinia participanţilor la Clubul de presă din Chişinău, care s-a desfăşurat pe 22 ianuarie a.c., şi în cadrul căruia au fost prezentate şi discutate rezultatele raportului final de monitorizare “Reflectarea fenomenului corupţiei în mass-media”.

 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Results 378 - 390 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent