June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
CJI lanseaza un nou studiu privind defaimarea

21.09.2012 / Legea cu privire la libertatea de exprimare  a avut pe parcursul primilor doi ani de aplicare un impact redus, din cauza lipsei de informare despre existenţa sa în rândul judecătorilor şi justiţiabililor și uneori chiar în rândul jurnaliștilor, acestea sunt unele din concluziile studiului “Impactul Legii cu privire la Libertatea de Exprimare”, elaborat de Centrul pentru Jurnalism Independent.

 
CJI lanseaza concursul „10 jurnalisti ai anului”
club de presa19.09.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP), organizează, în prima jumătate a lunii decembrie 2012, tradiţionala serată de decernare a premiilor „10 jurnalişti ai anului”, ediţia a XVIII-a.
 
Elevii din Malaiesti si Sucleia initiati in blogging

Training "Blogurile" 17.09.2012 / Două echipe de elevi din regiunea transnistreană au creat 2 bloguri pentru şcolile unde învaţă – Mălăieşti şi Sucleia. Acesta a fost rezultatul programului de instruire „Blogurile – instrument de promovare a participării civice”, organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), în perioada 15-16 septembrie 2012, la Tiraspol.

Reprezentanţii celor 2 şcoli au menţionat că au participat pentru prima dată la un astfel de curs şi că acesta le-a fost extrem de util, deoarece au avut posibilitatea să-i cunoască pe colegii lor din alte şcoli, să înveţe să creeze şi să administreze un blog.

 
Statistica in presa pe intelesul tuturor

Statistica in presa pe intelesul tuturor 17.09.2012 / 18 jurnalişti, reprezentanţi ai instituţiilor de presă naţionale şi locale, au participat la un curs de instruire axat pe folosirea şi interpretarea corectă a datelor statistice în materialele jurnalistice, organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) pe data de 14 şi 15 septembrie.

 
Jurnalistii continua sa fie instruiti in domeniul libertatii de exprimare
Instruirea jurnalistilor in domeniu de exprimare 11.09.2012 / Pe 8 septembrie a.c. CJI a organizat un atelier de lucru pe tema „Libertatea de exprimare și mass-media în Moldova: aspecte juridice şi de procedură”. Reunind 15 jurnalişti din mai multe regiuni ale ţarii, activitatea și-a propus să îmbunătățească capacitatea  reprezentanților mass-media de a reacţiona adecvat în cazurile de defăimare.
 
Decizia CSJ din 5 septembrie: ziarul “Panorama” nu a depasit limitele libertatii de exprimare
06.09.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) salută decizia Curţii Supreme de Justiţie (CSJ) din 5 septembrie a.c.  în cazul ziarului de investigație „Panorama” de a admite recursul publicației şi de a casa soluţiile instanţelor inferioare prin care ziarul urma să achite un prejudiciu moral de  5000 lei Comisarului de Poliție din Dondușeni.
 
Au inceput cursurile la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism

 06.09.2012 / La 3 septembrie au inceput cursurile la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism. Anul acesta au fost admisi la studii 18 tineri si tinere din Republica Moldova, care vor invata, timp de zece luni standardele si practicile jurnalismului occidental si felul in care acestea pot fi aplicate in Republica Moldova.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 92 - 104 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent