June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Studiul CJI: „Transparenta proprietatii mass media in Republica Moldova”
Transparena proprietatii mass media in Republica Moldova 30.11.2012 / Un nou studiu realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) „Transparenţa proprietăţii mass media în Republica Moldova” constată că legislația moldovenească acoperă superficial și ineficient problema transparenței proprietății mass media, motiv pentru care publicul nu poate fi informat despre cei care stau în spatele instituțiilor de presă.
 
Gala premiilor „10 jurnalisti ai anului” - 2012

Vrei să ştii cine sunt cei mai buni jurnalişti ai anului? Atunci te aşteptăm la  gala de decernare a premiilor ‚10 jurnalişti ai anului”, organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei.

 
Centrul pentru Jurnalism Independent: “Jurnalistii nu trebuie sa fie sufocati de proprietarii media”

 
Probleme energetice analizate de jurnalisti

Probleme energetice analizate de jurnalisti 26.11.2012 / 17 jurnalişti, reprezentanţi ai instituţiilor de presă naţionale şi locale, au participat la un program de instruire organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) la 23 şi 24 noiembrie.

 
Programul de instruire in blogging continua

Programul de instruire in blogging continua 20.11.2012 / Reprezentanţii altor 2 şcoli din regiunea nistreană (Dubăsari şi Lunga) au participat la programul de instruire „Blogurile-instrument de promovare a participării civice”, care a avut loc în perioada 17-18 noiembrie 2012, la Tiraspol.

 
Jurnal TV a prezentat in mod eronat datele studiului CJI privind transparenta proprietatii media

21.11.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) regretă modul eronat în care Jurnal TV a reflectat concluziile studiului “Transparența proprietății mass-media”, lansat ieri de CJI.


 
Elemente ale presei on-line studiate de jurnalisti

 19.11.2012 / Regulile generale ale jurnalismului on-line, cum să combinăm sunetul cu fotografii şi text, cum să scriem cele mai interesante titluri pentru sursele web – au fost unele dintre cele mai populare subiecte abordate în cadrul training-ului Jurnalismul on line - practici şi tendinţe, desfăşurat în perioada 16-18 noiembrie 2012, la Chişinău.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 66 - 78 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent