June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Au inceput cursurile la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism
Image10.09.07 / La 10 septembrie au inceput cursurile la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism. Anul acesta au fost admisi la studii 17 tineri si tinere din Republica Moldova, care vor invata, timp de zece luni standardele si practicile jurnalismului occidental si felul in care acestea pot fi aplicate in Republica Moldova.
 
 
Programul de instruire privind elaborarea curriculumului „Reflectarea diversitatii in mass-media"
Image 30.07.07 / In perioada 25 - 28 iulie a.c., Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a organizat primul seminar din cadrul unui amplu program de instruire privind elaborarea curriculumului „Reflectarea diversitatii in mass-media”, la care au participat 11 persoane (cadre didactice universitare de la facultatea  de jurnalism a Universitatii de Stat din Moldova, Universitatii Libere Internationale din Moldova, Universitatii Slavone, Universitatii de Studii Europene si scolii de Studii Avansate in Jurnalism si reprezentanti ai mass-media din Chisinau, Comrat si Tiraspol).
 
 
Prima promotie a Scolii de Studii Avansate in Jurnalism
Absolventii Scolii de Studii Avasnsate in Jurnalism10.07.07 / Scoala de Studii Avansate in Jurnalism a lansat prima promotie. Ceremonia de inmanare a certificatelor a avut loc sambata, 7 iulie 2007. La festivitate au participat cei 19 absolventi ai scolii, precum si oaspeti din strainatate, directori si reprezentanti ai mass media de la Chisinau.

 
Declaratia organizatiilor mass-media privind actiunile de intimidare a unor membri ai CCA
19.06.07 / Organizatiile neguvernamentale de media semnatare sunt alarmate de comportamentul colaboratorilor CCCEC in procesul de investigare a unei presupuse estorcari de mita de catre unii membri ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Incalcarea normelor de procedura, intimidarea prin interogari, „atentionari”, aducerea fortata la sediul CCCEC a unor persoane nebanuite, vehicularea sumei de 60000 de Euro in contextul realitatilor audiovizualului din R. Moldova, pun semne de intrebare asupra gradului in care acuzatiile sunt intemeiate.
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Results 495 - 498 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent