June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Profesori si elevi instruiti cum sa scrie pentru bloguri

Blogul şcolar: cum scriem pentru media online 18.03.13, Chişinău – Doisprezece elevi şi profesorii lor din Râbniţa şi Mălăieşti au participat la programul de instruire intitulat „Blogul şcolar: cum scriem pentru media online”, desfăşurat în perioada 16-17 martie 2013, la Tiraspol.

Seminarul a fost organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) în parteneriat cu organizaţia neguvernamentală Stels-Tera (Tiraspol), cu asistenţa Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

 
CJI anunta concurs de selectare a unui expert
15.03.2013 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă concurs de selectare a unui expert naţional pentru elaborarea unui raport privind evaluarea procesului de deschidere a datelor guvernamentale cu caracter public în anul 2012.
 
Guvernare deschisa pentru o societate informata si activa
12. 03.2013 - Cum sunt respectate angajamentele asumate de Republica Moldova în cadrul Parteneriatului Global pentru o Guvernare Deschisă, cât de eficiente sunt actualele politici de asigurare a guvernării transparente şi responsabile, cum are loc procesul de deschidere a datelor guvernamentale cu caracter public şi cât de utile sunt datele deschise pentru societate - acestea sunt aspectele principale care vor fi abordate în cadrul unui nou proiect, lansat şi susţinut financiar de Fundaţia Soros-Moldova/Programul Buna Guvernare şi implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia pentru Democraţie Participativă „ADEPT”.
 
Specialistii responsabili de relatii cu publicul din judecatorii instruiti in domeniul comunicarii
Relații cu publicul și mass-media. Întreținerea paginilor WEB 11.03.2013 / 47 de specialiști, responsabili de relații cu publicul din cadrul instanțelor judecătorești locale și regionale,  au participat în perioada 26 februarie – 1 martie la un program de instruire intitulat  Relații cu publicul și mass-media. Întreținerea paginilor WEB”. Trainingul  a fost organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), în parteneriat cu Institutul Național al Justiției (INJ) cu asistența financiară a Programului USAID de Consolidare a Instituțiilor Statului de Drept (ROLISP).
 
CJI angajeaza sef de Departament
Centrul pentru Jurnalism Independent, organizaţie neguvernamentală ce activează în domeniul libertăţii de exprimare şi al accesului la informaţie, angajează şef de departament cercetare media.
 
ONGurile de media isi exprima ingrijorarea in legatura cu agresarea echipei PRO TV
01.03.2013 / Organizațiile neguvernamentale de media își exprimă îngrijorarea în legătură cu agresarea echipei de filmare a postului de televiziune Pro TV Chişinău, aflată în exercițiul funcțiunii. Joi, 28 februarie 2013, un reporter şi cameramanul postului au fost agresaţi verbal şi fizic în timp ce încercau să realizeze un subiect de interes public despre casa unei magistrate de la Curtea de Apel. Încercând să abordeze proprietarii imobilului, jurnalista a fost îmbrâncită și intimidată de soțul judecătoarei, avocat de profesie, care i-a cerut să înceteze filmările, lovind camera de filmat.
 
Reporteri civici in actiune
Citizen Reporter Moldova 25.02.2013 / Cum poţi folosi telefonul mobil pentru a face publice problemele din comunitate? Cum poţi determina autorităţile să ia atitudine şi să se implice în soluţionarea lor?
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 40 - 52 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent