June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
CJI a incheiat dezbaterile privind modificarea legislatiei in vederea asigurarii transparentei media
CJI a incheiat dezbaterile privind modificarea legislatiei in vederea asigurarii transparentei media 14.06.2013 / Reprezentanți ai presei audiovizuale, ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului, ai Comisiei parlamentare pentru mass media au discutat vineri, 14 iunie 2013, ultima versiune a amendamentelor la legislație propuse în vederea asigurării transparenței proprietății mass media. Dezbaterile publice au fost organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) în cadrul unui proiect de modificare a legislației, cu susținerea financiară a National Endowment for Democracy (NED).
 
Invitatia CJI la clubul de discutii privind transparenta proprietatii mass media

12.06.2013 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită mass-media la un club de discuţii pe marginea noului proiect de Lege privind amendarea Codului Audiovizualului, elaborat de CJI în vederea asigurării transparenţei proprietăţii mass-media. Amendamentele, formulate pe baza unui studiu privind transparenţa proprietăţii mass-media în Republica Moldova şi peste hotare, au fost dezbătute public, revizuite de experţi naţionali şi internaţionali, fiind ulterior expediate în Parlament.

 
Proiecte multimedia comune realizate de jurnalisti de pe ambele maluri ale Nistrului
10.06.2013 / În perioada martie-mai 2013, douăzeci de jurnalişti din mai multe  regiuni ale Moldovei au pregătit pentru prima dată peste 20 de materiale comune multimedia, care au fost plasate în diverse publicaţii online, portaluri informaţionale din ţară, inclusiv din regiunea transnistreană.
 
Necesitatile mass-media transnistrene abordate de experti CJI

Necesitatile mass-media transnistrene abordate de experti CJI 7.06.2013 / Mass-media şi societatea civilă din regiunea transnistreană au nevoie de un program de asistenţă de lungă durată, care să consolideze principiile unui jurnalism profesionist, să se concentreze pe dezvoltarea jurnalismului online şi să susţină crearea unor ONG-uri care să promoveze libertatea de exprimare în regiune. Acestea sunt câteva din concluziile studiului de necesităţi ale media transnistrene, lansat de Centrul pentru Jurnalism Independent la 6 iunie a.c.

 

 
CJI angajeaza content manager

04.06.2013 / Centrul pentru Jurnalism Independent, organizaţie neguvernamentală ce activează în domeniul libertăţii de exprimare şi al accesului la informaţie, angajează content manager.

 
Agenda CJI pentru luna iunie
03.06.2013 / Proiecte noi, evenimente publice şi admiterea la Școala de jurnalism – sunt doar câteva dintre activităţile pe care Centrul pentru  Jurnalism Independent le va organiza în luna iunie a.c.
 
Stadiul de dezvoltare a mass media transnistrene, evaluat intr-un studiu CJI
31.05.2013 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliştii la lansarea primului studiu de necesităţi ale mass-media din regiunea transnistreană ce va avea loc pe 6 iunie 2013.
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 14 - 26 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent