June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
ICPC regreta lipsa de transparenta in numirea membrilor in Comisia Nationala de Integritate

Image22.06.2012 / Iniţiativa Civică pentru un Parlament Curat (ICPC), din care fac parte 7 organizaţii neguvernamentale, salută retragerea din lista candidaturilor propuse de majoritatea parlamentară a lui Ion Prisăcaru, care în anul 2009, în cadrul Campaniei „Cunoaşte-ţi candidatul” desfăşurată de ICPC, a fost inclus în lista candidaţilor care nu corespund criteriilor de integritate stabilite de ICPC.

 
Probleme economice intens dezbatute de jurnalisti

image Avem sau nu jurnalism de afaceri în Republica Moldova? Care sunt elementele cheie ale acestui tip de jurnalism? Ce înseamnă reformă regulatorie şi climat investiţional? Ce este ratingul Doing Bussiness? Acestea au fost doar câteva dinte subiectele discutate de un grup de peste 20 de jurnalişti în cadrul unui program de instruire organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), la 15 şi 16 iunie curent.

 
Seful Delegatiei UE Dirk Schuebel incurajeaza jurnalistii sa colaboreze
 13.06.2012/ Proiectul „Fortificarea capacităţii mass-media de a reflecta subiecte de interes public” a fost util  jurnaliştilor, după cum au declarat participanţii la evenimentul de închidere a proiectului, organizat de CJI pe 13 iunie a.c. La conferinţă au participat Şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Ambasadorul Dirk Schuebel, Luiza Doroşenco, directoarea Centrului Media din Tiraspol şi Maria Parfionova, directoarea Radio Gagauzia, Compania Publică OK GRT din Comrat.
 
Conferinta de presa sustinuta de CJI cu participarea Sefului Delegatiei UE Ambasadorul Dirk Schuebel

11.06.2012/ Centrul pentru Jurnalism Independent vă invită să participaţi la conferinţa de închidere a proiectului „Fortificarea capacităţii mass-media de a reflecta subiectele de interes public”, scopul căruia a fost de a contribui la dezvoltarea mass-media din Republica Moldova, prin consolidarea competenţelor profesionale ale jurnaliştilor şi încurajarea acestora să colaboreze cu colegii de breaslă din întreaga ţară, inclusiv din UTA „Gagauz-Yeri” şi regiunea transnistreană.

 
Noi materiale comune scrise de echipe mixte de jurnalisti

05.06.2012 /  În perioada martie-mai 2012, douăzeci de jurnalişti din toate regiunile Moldovei au pregătit nouăsprezece materiale comune care au fost publicate în diverse mass-media din ţară, inclusiv din Gagauzia şi regiunea transnistreană.

 
Mass-media interesata tot mai mult de studiile de audienta
foto04.06.2012 / 12 jurnalişti, reprezentanţi ai instituţiilor de presă naţionale şi locale, au participat la un curs de instruire axat pe utilizarea şi valorificarea corectă a datelor din studiile de audienţă, organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) în perioada 31 mai -2 iunie.
 
Neprofesionalismul si indiferenta - impedimente serioase in dezvoltarea mass-media din Moldova

Neprofesionalismul jurnaliștilor și indiferența unor manageri și/sau editori față de recomandările experților în materie de etică și deontologie constituie impedimente serioase în dezvoltarea mass-media din Moldova, inclusiv din regiunile  transnistreană şi găgăuză, relevă cel de-al 6-lea raport de monitorizare elaborat de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului “Fortificarea capacităţii mass-media de a reflecta subiectele de interes public”.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 118 - 130 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent