June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Producator, Departamentul Productie

24.07.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), organizaţie neguvernamentală care sprijină jurnaliştii şi organizaţiile mass-media din R. Moldova, angajează Producător, Departamentul Producție pe o perioada de 1 an (începând cu septembrie 2012), cu posibilitatea prelungirii ulterioare a contractului. 

 
Politica industriala, investitiile straine si noua paradigma economica
photo 23.07.2012 / De ce e nevoie de politici industriale? O comparație Romania-Moldova bazată pe productivitate, investiții străine, remitențe, inovare, valoare adăugată brută, formarea PIB-lui. Sunt sau nu o soluție pentru Moldova parcurile industriale și zonele economice libere? Rolul investițiilor străine în zona politicilor industriale. Tendințele în materie de politici industriale - de la industrializarea intensivă la clustere și inovare. Acestea au fost doar câteva dinte subiectele discutate de jurnaliști și experți în cadrul cursului de instruire: Politica industrială, investiţiile străine şi noua paradigmă economică” organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) la Vadul lui Vodă în zilele de 20-21 iulie curent.
 
Deontologia profesionala si provocarile acesteia in atentia jurnalistilor

photo 23.07.2012 / De ce e importantă etica jurnalistică şi cum sunt aplicate principiile deontologice în redacţiile profesioniste? Interesul public versus interesul publicului – cui dăm preferinţă în materialele de presă? Cum pot fi relatate subiectele controversate într-un mod profesionist, fără abateri de la normele etice? Acestea au fost doar câteva dintre subiectele discutate de  un grup de jurnalişti în cadrul unui curs de instruire organizat de Centru pentru Jurnalism independent (CJI), în perioada 19-21 iulie 2012.

 
ONGurile de media isi exprima ingrijorarea in legatura cu agresarea jurnalistilor Prime TV

23.07.2012 / Organizaţiile neguvernamentale de media îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu agresarea echipei postului de televiziune Prime TV pe 19 iulie a.c. în raionul Şoldăneşti, în timpul realizării unui reportaj pe teritoriul Fondului Forestier Naţional din regiune.

 
CJI instruieste jurnalistii in domeniul libertatii de exprimare
photo 23.07.2012 / 15 jurnalişti din diferite regiuni ale Moldovei au participat la atelierul „Libertatea de exprimare și mass-media în Moldova: aspecte juridice şi de procedură” organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) la 19 iulie 2012. În cadrul atelierului de lucru au fost abordate mai multe aspecte ale libertăţii de exprimare, printre care:
 
CJI anunta concurs de selectare a doi experti pentru elaborarea unui studiu

16.07.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă angajarea a doi experţi naţionali pentru elaborarea studiului “Transparenţa proprietăţii mass-media”.

 
Scoala de Studii Avansate in Jurnalism organizeaza cursuri cu plata
16.07.2012 / În perioada iulie-august 2012 Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism organizează o serie de cursuri practice de instruire. Cursurile sunt cu plată şi sunt destinate publicului larg.
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 105 - 117 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent