June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
CJI lanseaza topul celor mai deschise institutii PDF Print E-mail

28.06.2013 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită mass-media  la conferinţa de presă cu ocazia lansării topului celor mai deschise instituţii.

Topul a fost realizat în baza unui raport care a evaluat procesul de deschidere a datelor guvernamentale cu caracter public în anul 2012.

Evenimentul va avea loc miercuri, 3 iulie 2013, ora 10.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă “Info-Prim Neo”, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446. 

Pentru detalii: 022 213 652, Departamentul Instruire şi Comunicare. 

Conferinţa are loc in cadrul proiectului „Guvernare deschisă pentru o societate informată şi activă”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia pentru Democraţie Participativă „ADEPT”, în perioada martie 2013 –martie 2014, cu suportul financiar al Fundaţiei  Soros-Moldova în cadrul Programului Buna Guvernare.

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent