June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina arrow Centrul de Resurse
PDF Print E-mail

Centrul de Resurse 

Centrul pentru Jurnalism Independent dispune de un centru de resurse, care include o biblioteca si o baza de date, disponibile pentru solicitarile jurnalistilor si organizatiilor mass-media.

Biblioteca CJI

ImageCentrul pentru Jurnalism Independent isi anunta beneficiarii ca, incepand cu 25 mai 2005, au acces liber la o minibiblioteca constand din peste 3000 de titluri si 4240 de exemplare (carti), brosuri si filme din diverse domenii, cum ar fi conflictologia, dezvoltarea socio-economica, guvernarea, drepturile omului, integrarea europeana etc. Minibiblioteca a fost transmisa CJI de catre Unitatea de implementare a proiectului «Crearea unui cadru de relatii pasnice in Republica Moldova» (Proiectul PBF).

Biblioteca CJI include in prezent titluri de carti in limbile romana, engleza, franceza, rusa, germana, pe diferite compartimente: presa scrisa, radio, tv, management, relatii publice, legislatia mass-media, dictionare etc. Lunar biblioteca este vizitata, in medie, de circa 60 jurnalisti (ei pot utiliza copiatorul CJI pentru copii ale textelor solicitate sau, pot lua, in anumite conditii, cartile la domiciliu). In afara de aceasta, biblioteca pune la dispozitie diverse rapoarte, evaluari, acte legislative si alte documente privind mass-media in RM si alte tari.

Centrul de Resurse este abonat la principalele ziare din RM (peste 50 la numar), editate in limbile romana si rusa.

Lunar biblioteca CJI este vizitata de circa 200 de persoane.

Biblioteca CJIAcum este disponibila lista de carti a Bibliotecii CJI

 În baza de date puteți să verificați prezența cărții căutate.

Pentru a accesa biblioteca apasati aici

 

 

 

 

 

 

 


Laboratorul Internet 

Centrul pentru Jurnalism Independent a redeschis pentru jurnalisti microlaboratorul Internet. Inscrierea se va face in fiecare vineri incepand cu orele 10.00. Sala este destinata jurnalistilor, studentilor care studiaza jurnalismul si stiintele comunicarii, cat si altor persoane ce activeaza in acest domeniu.

Program: luni-vineri 10.00-18.00, pauza de masa 12.00-14.00.
Pentru informatii contactati:
Stoianov Emil
tel: 213652, 227539
fax: 226681
email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Sala de acces la Internet a Centrului de Resurse este zilnic vizitata in medie de 12 persoane, ajungindu-se aproximativ la 360 vizite pe luna. Aproximativ 150 persoane beneficiaza de acces la Internet in decursul unui an.

  Bookmark and Share

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent