June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina arrow Departamentul Juridic arrow Buletin Legislativ
PDF Print E-mail

Buletinul on-line "Noutati in domeniul libertatii de exprimare si dreptulului la informatie"

Buletinul on-line "Noutati in domeniul libertatii de exprimare si dreptulului la informatie" a fost lansat in luna septembrie 2003 de catre Departamentul de Politici şi Legislaţie Media al CJI in scopul de a-i informa pe jurnalisti si organizatiile de presa despre noile aparitii legislative ce vizeaza functionarea mass-media.

Buletinul apare in romana si rusa, reflectand evolutile legislative recente din R. Moldova in domeniul libertatii de exprimare si informare, precum si evolutiile recente din jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului in acest domeniu.

Pentru a va abona trimiteti un mesaj la adresa This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it In raspuns veti primi un mesaj de la yahoo. Va trebui sa confirmati dorinta dvs de a primi buletinul legislativ si veti fi abonat.


  Bookmark and Share

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent