June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina arrow Productie
CJI a realizat 3 istorii video despre angajarea persoanelor cu dizabilitati PDF Print E-mail
CJI a realizat 3 istorii video despre angajarea persoanelor cu dizabilitatiNina, Oleg și Lilia sunt eroii a trei istorii video produse de Departamentul de Advocacy și Producție (DAP) din cadrul CJI. În toate cele trei istorii este abordată problema angajării persoanelor cu dizabilități în câmpul muncii și asigurarea dreptului la muncă a cetățenilor cu necesități speciale.
 
Senzationalul nu face stirea mai interesanta PDF Print E-mail


Tendinţa presei de a pune accent pe senzaţional nu face reportajele mai interesante, ci mai periculoase pentru protagonişti, dar şi pentru autorii acestora. Orice argumente s-ar aduce pentru titlurile sau ştirile "şocante", jurnalistul profesionist este etic şi abordează tema respectând toate părţile implicate în istoria reportajului. Ignorarea Codului Deontologic influenţează nu doar munca jurnalistului, dar şi soarta victimei.
 
Stii ce media consumi PDF Print E-mail
Dacă ştii cine stă în spatele unui post de televiziune, radio sau ziar, ştii să interpretezi corect o ştire şi să te protejezi de cei care vor să te manipuleze.
 
Personaje de basm in noua productie video realizata de CJI PDF Print E-mail

Departamentul de Advocacy şi Producţie din cadrul CJI vă invită să vizionaţi noua sa realizare. Spotul anunţă admiterea la Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism (ŞSAJ) pentru anul de studii 2013-2014.

 
Vedeti primele productii video ale CJI PDF Print E-mail
 14.12.2012 / Primele realizări ale Departamentului de Producţie  din cadrul CJI au fost difuzate în cadrul Galei Premiilor ONU în domeniul Drepturilor Omului, ediţia 2012. În cele 7 reportaje şi istorii umane sunt abordate diverse aspecte ale drepturilor omului în Moldova, precum accesul la informaţii, combaterea discriminării persoanelor şi comunităţii LGBT, incluziunea şcolară a copiilor de etnie romă, revenirea în familie a copiilor instituţionalizaţi.
 
<< Start < Prev 1 Next > End >>

Results 1 - 5 of 5

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent